PAMETNI NAKUP

Marinirane kozice na žaru

SESTAVINE

  • 500 g malih kozic
  • 50 ml olja
  • 2 limoni
  • 1 strok česna
  • čili po okusu
  • sol po okusu
  • origano po okusu
  • rožmarin po okusu

Male kozice pustimo čez noč v hladilniku, da se odtalijo. Marinado pripravimo tako, da ožamemo limone, dodamo olje ter nasekljana zelišča in česen.

Začinimo s soljo in čilijem. Dodamo kozice. Vse skupaj damo v hladilnik in pustimo počivati vsaj 30 minut.

Kozice nataknemo na palčke za ražnjiče in jih spečemo na vročem žaru. Pečemo približno 3 minute na vsaki strani.

 
Marinirane kozice na žaru
White e Fresh

Ondina

Linija izdelkov, ki poveličuje okuse morja.

Nasvet

Dodajte malo rožmarina za mediteranski pridih.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Domač humus

VEČ

Veganski browniji

VEČ

Domači pita kruh

VEČ

Domači veganski falafeli

VEČ

Pečen melancan in korenček z jogurtovo omako

VEČ

Janež z ovčjim sirom

VEČ

Velikonočni kolački

VEČ

Velikonočna mineštra

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.