PAMETNI NAKUP

Sladoledna kavna tortica

SESTAVINE

  • 100 ml kave 100 % Arabica
  • 120 g vaniljevega sladoleda
  • 230 g sirnega namaza
  • 50 g orehov
  • 100 g stopljene čokolade
  • 120 g slaščičarskega izdelka za stepanje
  • kakav v prahu
  • keksi Savoiardi

V kafetieri pripravimo kavo. Vzamemo posodo, ki je primerna za shranjevanje v zamrzovalniku. Kekse namočimo v kavo in naredimo novo prvo plast, nato jih pokrijemo s kremo, ki smo jo pripravili iz svežega sira in vaniljevega sladoleda. Nato posujemo z orehi, povrh pa dodamo stopljeno čokolado in stepen slaščičarski izdelek. Postopek ponovimo, da dobimo še eno plast. Torto postavimo v zamrzovalnik za vsaj 3 ure. Na koncu okrasimo s čokolado v prahu, ki jo posujemo skozi cedilo.
Sladoledna kavna tortica
White e Fresh

Naše zvezde

Linija visokokakovostnih in tipičnih izdelkov izjemnega okusa.

Nasvet

Pri pripravi kreme iz svežega sira in vaniljevega sladoleda uporabimo mešalnik, da je krema čim bolj gladka in brez grudic.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Praznični tiramisu brez glutena

VEČ

Praznični medenjaki

VEČ

Božični cheesecake

VEČ

Losos v listnatem testu

VEČ

Široki rezanci s škampi in kaprami

VEČ

Bruskete z gorgonzolino kremo in s pršutom

VEČ

Pavlova s poširano hruško

VEČ

Svetovni dan testenin - Reginette s panceto in smetano

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.