PAMETNI NAKUP

Testenine Aglio Olio Peperoncino

2 osebe

SESTAVINE

  • 240 g špagetov
  • 50 ml ekstra deviškega oljčnega olj
  • od 2 do 3 feferone
  • 2 stroka česna

V ponev s premazom proti sprijemanju dajte oljčno olje. Olje rahlo segrejte in mu zatem dodajte nasekljan česen in feferone. Česen in feferoni se ne smejo zažgati, zato ju pražite pri nizki temperaturi. Pražite približno 90 sekund. Medtem skuhajte testenine. Ko so kuhane, jih stresite v omako in dodajte še malo vode, v kateri so se te kuhale. Nato zgolj nekaj minut dobro mešajte. Testenine postrezite takoj. Jedi lahko dodate tudi malo sira.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Praznični tiramisu brez glutena

VEČ

Praznični medenjaki

VEČ

Božični cheesecake

VEČ

Losos v listnatem testu

VEČ

Široki rezanci s škampi in kaprami

VEČ

Bruskete z gorgonzolino kremo in s pršutom

VEČ

Pavlova s poširano hruško

VEČ

Svetovni dan testenin - Reginette s panceto in smetano

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.