Rozine naše blagovne znamke
Mister Sibamba
bodo miškam dale prav poseben okus.
V posodo damo moko, jajce, sol, rozine, ki smo jih predhodno namočili v mlačni vodi, in kvas, ki smo ga vzhajali v polovični količini mlačnega mleka.
Testo dobro zgnetemo in vmes dodajamo preostalo mleko, da dobimo gladko tekočo zmes, pokrijemo jo in jo pustimo vzhajati približno eno uro.
Nato v visoki ponvi segrejemo olje, in ko je to vroče, vanj z žličko dodajamo maso za miške; pečemo jih nekaj hkrati, pri tem pazimo, da so enakomerno pečene.
Ko postanejo lepe zlatorjave barve, jih s penovko poberemo iz olja in jih polagamo na papirnate kuhinjske brisače, da vpijejo maščobo. Nato miške posujemo s sladkorjem v prahu in še tople postrežemo.
Rozine naše blagovne znamke
Mister Sibamba
bodo miškam dale prav poseben okus.