Da bodo zvitki imeli še boljši okus, omaki dodajte rdeči fižol Red Kidney.
Paradižnik popražimo skupaj s čebulo, čilijem in česnom. Nato vse skupaj zmiksamo s pol kozarca vode, da dobimo omako. Postavimo jo na stran. Meso popečemo 5 minut z vseh strani v ponvi na olju. Nato meso damo v posodo, zavržemo maščobo, ki jo je meso spustilo med pečenjem, in ga narežemo na koščke. Dodamo omako, premešamo in pustimo eno minuto, da se okusi zmešajo. Dodamo mesno juho, posolimo in zavremo. Zmanjšamo ogenj, prekrijemo posodo in pustimo, da se kuha na nizkem ognju 60 minut. Meso odkrijemo, dodamo fižol, povečamo ogenj in pustimo, da se zgosti. Čili z mesom pustimo počivati približno 10 minut. Medtem na grobo naribamo sir. Zdaj lahko sestavimo zvitek: piadine postavimo po krožnikih in na sredino vsake damo pribl. 100 g čilija z mesom, nato pa dodamo pribl. 30 g naribanega edamca. Najprej zapognemo strani piadine, nato s spodnjim delom prekrijemo meso in tortiljo zvijemo od spodaj navzgor, pri tem naj bo odprta stran obrnjena navzdol. Ponev s premazom proti sprijemanju dobro ogrejemo, piadino z odprto stranjo obrnemo navzdol in pečemo 2 minuti, da se zapeče. Zvitek obračamo s pomočjo lopatke in še na drugi strani pečemo eno minuto. Nato ga dvignemo in na vsakem koncu pečemo po eno minuto. Zvitek položimo na krožnik, prerežemo na pol in jed zaužijemo še toplo.
Da bodo zvitki imeli še boljši okus, omaki dodajte rdeči fižol Red Kidney.