PAMETNI NAKUP

Široki rezanci z mesno omako

SESTAVINE

  • 300 g širokih rezancev
  • 1 majhna čebula
  • 1 majhen korenček
  • peteršilj
  • 1 strok česna
  • 1 košček zelene
  • oljčno olje
  • 200 g govejega mesa
  • pol kozarca rdečega vina
  • 500 g pelatov

S sekljalnikom sesekljamo čebulo, korenček, zeleno, peteršilj in česen. Sesekljano zelenjavo damo v ponev z oljčnim oljem, jo solimo in začnemo pražiti. Med tem narežemo meso na kose, ga dodamo zelenjavi in premešamo. Prilijemo rdeče vino in ko pohlapi, dodamo pelate ter kuhamo približno 1 uro. Zavremo vodo s soljo. V krop stresemo široke rezance, jih po 7 minutah odcedimo, prelijemo z omako in potresemo z obilo parmezana.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Domač humus

VEČ

Veganski browniji

VEČ

Domači pita kruh

VEČ

Domači veganski falafeli

VEČ

Pečen melancan in korenček z jogurtovo omako

VEČ

Janež z ovčjim sirom

VEČ

Velikonočni kolački

VEČ

Velikonočna mineštra

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.