PAMETNI NAKUP

Jajčna fritata s sirom Feta in špinačo

2 osebe

SESTAVINE

  • 4 jajca
  • pest sveže špinače
  • pest rjavih šampinjonov
  • kocke Feta Land (100 g)
  • poper
  • posušena bazilika
  • peteršilj

V posodo za peko položimo peki papir. V posodo razbijemo štiri jajca in dodamo pest sveže špinače. Z vilicami oboje razžvrkljamo. Nato na vrh dodamo narezane rjave šampinjone in kocke sira Feta. Ker je sir že sam po sebi dovolj slan, bomo kot začimbi uporabili samo poper in posušeno baziliko. Vse skupaj v cvrtniku na vroč zrak pečemo 17–19 minut pri 180ͦ C. Na koncu lahko fritato narežemo na primerne kose in potrosimo s svežim peteršiljem. Recept je pripravil Primož Mačkošek - @macfoodster.
Jajčna fritata s sirom Feta in špinačo
White e Fresh

Land

Svežina in čudovit okus mleka v vseh oblikah.

Nasvet

Pri pripravi uporabite sir Feta znamke Land.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Testenine z bučo in dimljeno panceto

VEČ

Praznični tiramisu brez glutena

VEČ

Praznični medenjaki

VEČ

Božični cheesecake

VEČ

Losos v listnatem testu

VEČ

Široki rezanci s škampi in kaprami

VEČ

Bruskete z gorgonzolino kremo in s pršutom

VEČ

Pavlova s poširano hruško

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.