PAMETNI NAKUP

Bruskete z gorgonzolino kremo in s pršutom

4 pax
15 minut

SESTAVINE

  • 200 g kruha za sendviče
  • 100 g gorgonzole
  • 100 g kremnega namaza
  • 200 g pršuta
  • olivno olje
  • pol žličke naribane limonine lupinice
  • sol
  • poper

V posodi z vilicami pretlačimo gorgonzolo, ji dodamo kremni namaz, naribano lupinico limone, solimo in popramo. Tovst opečemo z obeh strani na ponvi z maslom ali v opekaču za kruh. Nanj na debelo namažemo namaz, dodao lističe pršuta in pokapamo z olivnim oljem. Recept je pripravila Anja Fir. Oglejte si tudi video recept.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Stejk s poprovo omako in z domačim krompirčkom

VEČ

Jajca na kmečki način

VEČ

Špageti s tuno, mlado čebulo iz Tropee in limono

VEČ

Piščančja stegna z limoninim jogurtom in origanom

VEČ

Pinsa z omako iz češnjevih paradižnikov, burrato, olivami taggiasche, rukolo in čilijevimi kosmiči

VEČ

Kremna špargljeva juha, kisla smetana in popečeni koščki salame Felino

VEČ

Piadina s sirom stracchino, mariniranimi bučkami in pršutom iz Parme

VEČ

Francoski toast s kremnim namazom gianduia in svežimi jagodami

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.