PAMETNI NAKUP


V nedeljo kuhamo z izdelki znamke Amo Essere

Nedelja je dan, ko se ritem življenja umiri in si lahko vzamemo čas za daljše zajtrke, okusne brunche ali za pripravo nekoliko bolj zapletenih receptov, s katerimi razvajamo svoje najdražje ali pa kar sebe.

Ob nedeljah Eurospin z izdelki znamk Amo Essere predstavlja novo rubriko izjemno okusnih receptov, namenjenih vsem, ki se soočajo s prehranskimi intolerancami, kot tistim, ki želijo odkrivati čare zelenjavnih jedi, pa tudi vsem ljubiteljem kakovostnih surovin, ki prisegajo na najvišje standarde.

Izdelki znamk Amo Essere ponujajo možnost uravnoteženega in nadzorovanega prehranjevanja, pri čemer ni treba sklepati kompromisov pri okusih, ne glede na to, ali gre za tradicionalne ali bolj ustvarjalne recepte.



Palačinke s sojinim mlekom, polnjene z lešnikovim namazom gianduia in svežimi jagodami

 

NA RECEPT



Mehki piškoti z riževim napitkom in čokoladnimi kapljicami

 

NA RECEPT



Kuskus s pečeno zelenjavo, čičerko in zeliščno vinaigrette omako

 

NA RECEPT



Zeliščni krostini z robiolo, rukolo, jagodami in redukcijo balzamičnega kisa

 

NA RECEPT



Kruhki s peno iz rikote, zelišč in limone, falafli in sladko-kislimi redkvicami

 

NA RECEPT



Fokača z marelično marmelado, pečenim svinjskim filejem, rukolo in sirom provolone

 

NA RECEPT



Torta s temnim čokoladnim moussom, jagodami in kokosom

 

NA RECEPT



Fusilli s pestom iz boba, pekorina in limone

 

NA RECEPT



Fusilli s kremo iz rdeče pese, feta sirom, koprom in orehi

 

NA RECEPT



Ledeni frappuccino

 

NA RECEPT



Mešana solata z lističi parmezana, pršutom in orehovim prelivom

 

NA RECEPT



Jagodni matcha latte

 

NA RECEPT



Pečeni fileji trske s pašteto iz oliv sorte taggiasche in češnjevim paradižnikom

 

NA RECEPT



Francoski toast s kremnim namazom gianduia in svežimi jagodami

 

NA RECEPT



Piadina s sirom stracchino, mariniranimi bučkami in pršutom iz Parme

 

NA RECEPT



Kremna špargljeva juha, kisla smetana in popečeni koščki salame Felino

 

NA RECEPT



Pinsa z omako iz češnjevih paradižnikov, burrato, olivami taggiasche, rukolo in čilijevimi kosmiči

 

NA RECEPT



Piščančja stegna z limoninim jogurtom in origanom

 

NA RECEPT



Špageti s tuno, mlado čebulo iz Tropee in limono

 

NA RECEPT



Jajca na kmečki način

 

NA RECEPT



Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.