PAMETNI NAKUP

Bruskete z gorgonzolino kremo in s pršutom

4 osebe
15 minut

SESTAVINE

  • 200 g kruha za sendviče
  • 100 g gorgonzole
  • 100 g kremnega namaza
  • 200 g pršuta
  • olivno olje
  • pol žličke naribane limonine lupinice
  • sol
  • poper

V posodi z vilicami pretlačimo gorgonzolo, ji dodamo kremni namaz, naribano lupinico limone, solimo in popramo. Tovst opečemo z obeh strani na ponvi z maslom ali v opekaču za kruh. Nanj na debelo namažemo namaz, dodao lističe pršuta in pokapamo z olivnim oljem. Recept je pripravila Anja Fir.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Praznični tiramisu brez glutena

VEČ

Praznični medenjaki

VEČ

Božični cheesecake

VEČ

Losos v listnatem testu

VEČ

Široki rezanci s škampi in kaprami

VEČ

Bruskete z gorgonzolino kremo in s pršutom

VEČ

Pavlova s poširano hruško

VEČ

Svetovni dan testenin - Reginette s panceto in smetano

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.