PAMETNI NAKUP

Nonina koruzna ocvirkovca

SESTAVINE

  • 400 g koruzne moke
  • 500 ml mleka
  • 300 g ocvirkov
  • 50 g kvasa
  • 3 žlice domače masti
  • 1 klobasa
  • ½ žlice sladkorja
  • sol po okusu
  •  

Najprej zavremo mleko. V posodo damo moko in jo prelijemo z vrelim mlekom (1/2 kozarca mleka damo na stran in pustimo, da se nekoliko ohladi). Dodamo ocvirke, klobaso in mast. Premešamo. V mlačnem mleku stopimo kvas, primešamo sladkor in nato dodamo v koruzno zmes. Posolimo po okusu.

Premešamo in pustimo, da vzhaja pribl. 30 minut. Zmes preložimo v pekač in pečemo 45 minut v že ogreti pečici na 220 ͦC.

 
Nonina koruzna ocvirkovca
White e Fresh

Land

Svežina in čudovit okus mleka v vseh oblikah.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite polnomastno mleko naše blagovne znamke

Land

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Praznični tiramisu brez glutena

VEČ

Praznični medenjaki

VEČ

Božični cheesecake

VEČ

Losos v listnatem testu

VEČ

Široki rezanci s škampi in kaprami

VEČ

Bruskete z gorgonzolino kremo in s pršutom

VEČ

Pavlova s poširano hruško

VEČ

Svetovni dan testenin - Reginette s panceto in smetano

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.