PAMETNI NAKUP

Nonina koruzna ocvirkovca

SESTAVINE

  • 400 g koruzne moke
  • 500 ml mleka
  • 300 g ocvirkov
  • 50 g kvasa
  • 3 žlice domače masti
  • 1 klobasa
  • ½ žlice sladkorja
  • sol po okusu
  •  

Najprej zavremo mleko. V posodo damo moko in jo prelijemo z vrelim mlekom (1/2 kozarca mleka damo na stran in pustimo, da se nekoliko ohladi). Dodamo ocvirke, klobaso in mast. Premešamo. V mlačnem mleku stopimo kvas, primešamo sladkor in nato dodamo v koruzno zmes. Posolimo po okusu.

Premešamo in pustimo, da vzhaja pribl. 30 minut. Zmes preložimo v pekač in pečemo 45 minut v že ogreti pečici na 220 ͦC.

 
Nonina koruzna ocvirkovca
White e Fresh

Land

Svežina in čudovit okus mleka v vseh oblikah.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite polnomastno mleko naše blagovne znamke

Land

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Domač humus

VEČ

Veganski browniji

VEČ

Domači pita kruh

VEČ

Domači veganski falafeli

VEČ

Pečen melancan in korenček z jogurtovo omako

VEČ

Janež z ovčjim sirom

VEČ

Velikonočni kolački

VEČ

Velikonočna mineštra

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.