PAMETNI NAKUP

Marinirane kozice na žaru

SESTAVINE

  • 500 g malih kozic
  • 50 ml olja
  • 2 limoni
  • 1 strok česna
  • čili po okusu
  • sol po okusu
  • origano po okusu
  • rožmarin po okusu

Male kozice pustimo čez noč v hladilniku, da se odtalijo. Marinado pripravimo tako, da ožamemo limone, dodamo olje ter nasekljana zelišča in česen.

Začinimo s soljo in čilijem. Dodamo kozice. Vse skupaj damo v hladilnik in pustimo počivati vsaj 30 minut.

Kozice nataknemo na palčke za ražnjiče in jih spečemo na vročem žaru. Pečemo približno 3 minute na vsaki strani.

 
Marinirane kozice na žaru
White e Fresh

Ondina

Linija izdelkov, ki poveličuje okuse morja.

Nasvet

Dodajte malo rožmarina za mediteranski pridih.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Praznični tiramisu brez glutena

VEČ

Praznični medenjaki

VEČ

Božični cheesecake

VEČ

Losos v listnatem testu

VEČ

Široki rezanci s škampi in kaprami

VEČ

Bruskete z gorgonzolino kremo in s pršutom

VEČ

Pavlova s poširano hruško

VEČ

Svetovni dan testenin - Reginette s panceto in smetano

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.