PAMETNI NAKUP

Nabodala z marinado iz bazilike

2 osebe

SESTAVINE

  • paket piščančjih nabodal
  • 2 žlički sušene bazilike
  • 3 stroki česna
  • limeta
  • 1/2 žličke čilijevih kosmičev
  • 0,6 dl olivnega olja
  • 1/4 žličke sladkorja
  • sol in poper

Česen olupimo in sesekljamo. Zmešamo ga z oljem, s sušeno baziliko, z limetinim sokom in lupinico ter s čilijevimi kosmiči, sladkorjem, soljo in poprom. Piščančja nabodala premažemo s pripravljeno marinado in jih mariniramo 30 minut. Nabodala spečemo na srednje močnem ognju, tako da jih zapečemo z vsake strani. Recept je pripravil Anže Kuplenik.
Nabodala z marinado iz bazilike
White e Fresh

Don Jerez

Kave in kavni nadomestki za dobro jutro ter začimbe za vse jedi.

Nasvet

Pri pripravi recepta izberite začimbe in začimbne mešanice blagovne znamke Don Jerez.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Praznični tiramisu brez glutena

VEČ

Praznični medenjaki

VEČ

Božični cheesecake

VEČ

Losos v listnatem testu

VEČ

Široki rezanci s škampi in kaprami

VEČ

Bruskete z gorgonzolino kremo in s pršutom

VEČ

Pavlova s poširano hruško

VEČ

Svetovni dan testenin - Reginette s panceto in smetano

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.