PAMETNI NAKUP

Pinsa z omako iz češnjevih paradižnikov, burrato, olivami taggiasche, rukolo in čilijevimi kosmiči

4 pax
20 minut

SESTAVINE

  • 1 pinsa kot osnova
  • 150 g omake iz češnjevih paradižnikov Amo Essere Eccellente
  • 2-3 žlice oliv taggiasche brez koščice
  • 125 g burrate
  • sveža rukola
  • čilijevi kosmiči
  • ekstra deviško oljčno olje po okusu

Pinso premažite z omako, dodajte olive in pokapajte z malo olja. Pecite v ogreti ventilacijski pečici 7-8 minut, da se zlato rjavo zapeče. Odstranite iz pečice, pustite, da se ohladi, in dodajte rukolo, na koščke narezano burrato in čilijeve kosmiče.
Pinsa z omako iz češnjevih paradižnikov, burrato, olivami taggiasche, rukolo in čilijevimi kosmiči
White e Fresh

Amo Essere

Linija izdelkov je posvečena vsem, ki imajo radi bio, in tistim, ki ne prenašajo laktoze ali glutena.

Nasvet

Pri pripravi uporabite omako iz češnjevih paradižnikov znamke Amo Essere Eccellente.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Jajca na kmečki način

VEČ

Špageti s tuno, mlado čebulo iz Tropee in limono

VEČ

Piščančja stegna z limoninim jogurtom in origanom

VEČ

Pinsa z omako iz češnjevih paradižnikov, burrato, olivami taggiasche, rukolo in čilijevimi kosmiči

VEČ

Kremna špargljeva juha, kisla smetana in popečeni koščki salame Felino

VEČ

Piadina s sirom stracchino, mariniranimi bučkami in pršutom iz Parme

VEČ

Francoski toast s kremnim namazom gianduia in svežimi jagodami

VEČ

Pečeni fileji trske s pašteto iz oliv sorte taggiasche in češnjevim paradižnikom

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.