PAMETNI NAKUP

Ravioli

SESTAVINE

  • 250 g moke (Amo essere brez glutena, mešanica za kruh in pico)
  • 1 rumenjak
  • 2 jajci
  • 3 jušne žlice skute
  • 3 jušne žlice kuhane špinače
  • 1 jušno žlico parmezana
  • pasirani paradižnik (Amo essere bio) po okusu
  • sol

Iz moke, rumenjaka in jajc zgnetemo testo. Če je presuho, dodamo malo vode. Oblikujemo v hlebček, zavijemo v folijo in pustimo počivati na sobni temperaturi približno 30 minut. Nadev pripravimo tako, da zmešamo skuto, dobro sesekljano špinačo, nariban parmezan in sol. Testo tanko razvaljamo.  Na prvo plast položimo kupčke nadeva v primerni medsebojni razdalji, navlažimo robove testa z vodo (kjer bomo testo rezali), pokrijemo z drugo plastjo testa in razrežemo. Raviole kuhamo v osoljeni vreli vodi 3–5 minut. Postrežemo z bio paradižnikovo omako in parmezanom.  

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Praznični tiramisu brez glutena

VEČ

Praznični medenjaki

VEČ

Božični cheesecake

VEČ

Losos v listnatem testu

VEČ

Široki rezanci s škampi in kaprami

VEČ

Bruskete z gorgonzolino kremo in s pršutom

VEČ

Pavlova s poširano hruško

VEČ

Svetovni dan testenin - Reginette s panceto in smetano

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.