PAMETNI NAKUP

Sladoledna zloženka s pecivom panettone

SESTAVINE

  • Rezine peciva panettone
  • Sladoled (okusi po želji, količina po potrebi)
  • Sladkor v prahu (po želji, količina po potrebi)

Najprej odrežemo vrh peciva panettone, da dobimo rezino v obliki kroga, ki ga bomo položili na dno modela, nato preostali del peciva narežemo na rezine. Iz vsake rezine odstranimo nekaj sredice, nato pa jih obrežemo tako, da se prilegajo modelu. Odrezane kose razporedimo po notranjosti modela, ki ga v celoti prekrijemo s pecivom. Zdaj se lotimo polnjenja. Prvo plast naredimo s prvim okusom sladoleda (mi smo izbrali stracciatello), nadaljujemo s tanko plastjo kolača in dodamo novo plast sladoleda drugega okusa (mi smo izbrali tiramisu). Končamo z zadnjo plastjo peciva, ki bo spodnja plast, saj bomo zloženko obrnili. Zloženko damo v zamrzovalnik in jo hladimo 3–4 ure. Postrežba Zloženko obrnemo in jo položimo na servirni pladenj, nato pa posipamo z grenkim kakavom.

Sladoledna zloženka s pecivom panettone
White e Fresh

Duca Moscati

Najslajši izdelki za posebne priložnosti.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite pecivo panetone s kandiranim sadjem naše blagovne znamke Duca Moscati .

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Praznični tiramisu brez glutena

VEČ

Praznični medenjaki

VEČ

Božični cheesecake

VEČ

Losos v listnatem testu

VEČ

Široki rezanci s škampi in kaprami

VEČ

Bruskete z gorgonzolino kremo in s pršutom

VEČ

Pavlova s poširano hruško

VEČ

Svetovni dan testenin - Reginette s panceto in smetano

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.