PAMETNI NAKUP

Špageti s česnom, oljem in čilijem (“Aglio, olio, peperoncino”)

SESTAVINE

  • 400 g špagetov Bronzo Tre Mulini
  • 1 glava česna
  • 100 ml ekstra deviškega oljčnega olja Delicato Frantoio La Rocca
  • 1 jedilna žlica pekočih feferonov Don Jerez
  • sol, poper

Testenine kuhamo v slani vreli vodi le dve tretjini časa, navedenega na embalaži. Odcedimo in prihranimo vodo, v kateri so se kuhale testenine. V ponvi segrejemo oljčno olje in prepražimo na lističe narezan česen, da dobi zlato rumeno barvo. Dodamo sesekljane feferone oz. čilijeve kosmiče ter pražimo še eno minuto na nizkem ognju. Dodamo testenine in premešamo. Zalijemo z vodo, v kateri so se kuhale testenine, toliko, da so testenine prekrite. Kuhamo, dokler testenine niso kuhane ‘’al dente’’. Začinimo s poprom in postrežemo.
Špageti s česnom, oljem in čilijem (“Aglio, olio, peperoncino”)
White e Fresh

Tre Mulini

Tre Mulini je linija skrbno izbranih pekovskih izdelkov, testenin, žit, krekerjev in drugih izdelkov.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite špagete BRONZO naše blagovne znamke Tre Mulini.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Košarice iz listnatega testa z rikoto in gozdnimi sadeži

VEČ

Fuline - belokranjska velikonočna jed

VEČ

Soparjen brancin z ingverjem

VEČ

Velikonočni sladek kruh

VEČ

Praznična predjed

VEČ

Čokoladne tortice

VEČ

Svetovni dan palačink - limonine palačinke z rikoto

VEČ

Burger s trganim jezikom in svežo solato

VEČ
ODPIRANJE NOVIH TRGOVIN
10 April 2025
Maribor
Ptujska cesta
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.