PAMETNI NAKUP

Testenine peresniki Pasta di Granano all’amatriciana z ovčjim sirom

SESTAVINE

  • 350 g testenin Penne di Granano IGP Naše zvezde
  • Za omako:
  • 80 g dateljnih paradižnikov Naše zvezde
  • 150 g ovčjega sira
  • 120 g slanine narezane na trakce
  • 1 ščepec črnega popra
  • 1 ščepec soli
  • 1 ščepec mletih feferonov
  • 2 stroka česna
  •  
  •  

V ponvi, brez olja, popečemo slanino, česen in ščepec mletih pekočih feferonov. Ko slanina postane hrustljava, dodamo datljeve paradižnike, ki smo jih rahlo pomečkali. Testenine kuhamo v rahlo slani vodi. Omako kuhamo na nizkem ognju in pazimo, da je pripravljena istočasno kot testenine. Omako po okusu začinimo s poprom in soljo. Testenine odcedimo, dodamo omaki in med mešanjem postopoma dodajamo ovčji sir.
Testenine peresniki Pasta di Granano all’amatriciana z ovčjim sirom
White e Fresh

Naše zvezde

Linija visokokakovostnih in tipičnih izdelkov izjemnega okusa.

Nasvet

Linija Naše zvezde ponuja visokokakovostne izdelke, ki bodo podarili pravo gurmansko doživetje.

Pazite, da se testenine ne prekuhajo in ostanejo čvrste, preden jih dodate omaki.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Praznični tiramisu brez glutena

VEČ

Praznični medenjaki

VEČ

Božični cheesecake

VEČ

Losos v listnatem testu

VEČ

Široki rezanci s škampi in kaprami

VEČ

Bruskete z gorgonzolino kremo in s pršutom

VEČ

Pavlova s poširano hruško

VEČ

Svetovni dan testenin - Reginette s panceto in smetano

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.