PAMETNI NAKUP

Testenine Pesto Genovese

3 osebe

SESTAVINE

  • 360 g testenin
  • 60 g bazilike
  • 100 ml ekstra deviškega oljčnega olja
  • 30 g pinjol
  • 6 žlic parmezana Parmigiano Reggian
  • 2 žlici kozjega sira Pecorino romano
  • 2 stroka česna
  • 1 ščep grobe soli

V možnar dajte oprane liste bazilike in grobo sol in jih zmečkajte s krožnimi gibi.

Zatem v možnar dodajte še druge sestavine in nadaljujte z mečkanjem, dokler iz njih ne nastane krema.

Skuhajte testenine, jih odcedite testenine ter jih zmešajte z veliko količino pesta genovese.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Praznični tiramisu brez glutena

VEČ

Praznični medenjaki

VEČ

Božični cheesecake

VEČ

Losos v listnatem testu

VEČ

Široki rezanci s škampi in kaprami

VEČ

Bruskete z gorgonzolino kremo in s pršutom

VEČ

Pavlova s poširano hruško

VEČ

Svetovni dan testenin - Reginette s panceto in smetano

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.